Expres

Șoferii vor fi trași pe dreapta pentru două întrebări

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a anunţat că în zilele de 28 septembrie, 12 octombrie şi 26 octombrie 2022, în intervalele orare 8.00 – 12.00 şi 14.00 – 18.00, se vor desfăşura anchetele de circulaţie Origine — Destinaţie.

„Echipaje mixte CNAIR – Poliţia Română (recenzori şi agenţi de circulaţie) vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă şi le vor adresa un set de întrebări referitoare la originea plecării în cursa, destinaţia cursei, scopul călătoriei, numărul de pasageri sau felul mărfii transportate. Anchetele se vor desfăşura pe întreaga reţea de drumuri naţionale, drumuri expres şi autostrăzi, aflate în administrarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare”, au explicat reprezentanţii DRDP Braşov.

Drumarii braşoveni au precizat că acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenţilor de trafic în scopul orientării investiţiilor, alocarea bugetelor şi ajustarea strategiilor de dezvoltare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button