112

BRAȘOV. O șoferiță beată a intrat cu mașina într-un copac, pe str. Șirul Livezii

O femeie 30 de ani care șofa în stare de ebrietate pe str. Șirul Livezii din Brașov (drumul spre Poiana Brașov) a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un copac situat pe partea dreaptă a sensului său de mers. Accidentul a avut loc ieri, la 4.00 dimineața.

„În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă, pasager pe locul din dreapta față, o femeie, în vârstă de 38 ani, care a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate.
Procedându-se la testarea conducătoarei auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,91 mg/l alcool pur. În consecință, aceasta a fost condusă la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele șoferiței, cercetând-o pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] azi-noapte, în județul Brașov. Ea a fost oprită pentru control, la miezul nopții, în Predeal. Șoferița se deplasa pe bulevardul […]

Back to top button