112

BRAȘOV. Călătorie cu… ghinion, pe str. Iuliu Maniu

 

O persoană aflată astăzi într-un autobuz de pe linia 50, din municipiul Brașov, a suferit o accidentare ușoară, după ce a căzut în mijlocul de transport în comun. Incidentul a avut loc pe str. Iuliu Maniu, cu câteva zeci de metri înainte de stația „Sanitas”.

Un echipaj SMURD a fost chemat la fața locului, dar femeia care a căzut în autobuz a refuzat să fie transportată la spital.

„În dimineața zilei de 20 ianuarie 2022, o femeie, în vârstă de 61 ani, care se afla într-un mijloc de transport public de persoane, ce circula pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Brașov, nu s-a asigurat corespunzător de elementele de siguranță, căzând pe culoarul mijlocului de transport în comun. Persoana în cauză a refuzat să fie transportată la o unitate medicală”, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Potrivit unui martor, un autoturism nu i-ar fi acordat prioritate autobuzului (posibil să-i fi tăiat calea), iar șoferul RATBV a fost nevoit să frâneze brusc, moment în care femeia de 61 de ani s-a dezechilibrat și a căzut.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button