Lifestyle

O celebră actriță a murit în somn la doar 34 de ani

 

Fosta vedetă din serialul australian „Neighbours”, Miranda Fryer, a murit în somn, la vârsta de 34 de ani, veste confirmată de familia sa. Vedeta a fost găsită fără viață chiar în propria casă din Melbourne, de partenerul ei de viață, cu care se căsătorise în noiembrie 2020. Apropiații ei au declarat pentru TV Tonight:

„Adevărate suflete pereche, Miranda și Arthur (Pothitis) își făceau planuri pentru a-și întemeia o familie, când într-o zi, săptămâna trecută, ea s-a culcat și nu s-a mai trezit. Nu știm de ce. Ea avusese unele probleme de sănătate cu inima, poate că frumoasa ei personalitate era prea bună pentru această lume a noastră. Noi, care am iubit-o cu toții atât de mult, vom prețui amintirile pe care ni le-a lăsat și vom plânge pierderea pentru totdeauna”
„Un copil frumos, o adolescentă uluitoare, frumoasă pe dinăuntru, și pe dinafară… o femeie, cu atât de multă dragoste și fericire dăruită și primită. Avea atât de multe lucruri de oferit”, a declarat familia actriței.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button