Coronavirus

RESTRICȚII / RELAXĂRI de Crăciun și Revelion…

 

Cu aproximativ 3 săptămâni inainte de Revelion, românii nu știu la ce să se aștepte din partea autorităților, anume la cum ar putea petrece cumpăna dintre ani în acest context epidemiologic, cu apariția variantei Omicron a coronavirusului.

Mulți se întreabă: chefurile vor începe la ora 20.00, urmând a se termina la ora 21.00?!… Nu s-a luat, încă, nici o decizie concretă în acest sens.

Pe surse politice s-a aflat, însă, că guvernanții se pregătesc să relaxeze măsurile de Crăciun și Revelion. Astfel, magazinele ar putea avea program prelungit, închizându-se la ora 23.00, nu la 21.00. De asemenea, se are în vedere ca circulația să fie liberă, atât pentru vaccinați, cât și pentru nevaccinați, în noaptea de Revelion. Și se ia în calcul și varianta ca circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 2.00. Asta ar însemna ca măsura carantinei să fie aplicată în noaptea de Revelion între orele 2.00 și 5.00 dimineața. Apoi, săptămâna viitoare ar putea fi luate hotărâri şi cu privire la gradul de ocupare al hotelurilor, care ar putea să crească în preajma sărbătorilor de iarnă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button