Expres

BRAȘOV. O mamă cere disperată ajutorul pentru băiețelul ei

 

Iulia, mama unui băiețel din Brașov, cere disperată ajutorul pentru ca micuțul să ducă o viață normală și să se poată bucura de copilărie. Iulian suferă de autism, dar, pe lângă terapia specializată, costisitoare, băiețelul are nevoie de o operație urgentă, iar mama sa, care îl crește singură, abia se descurcă cu traiul de zi cu zi.

Femeia și-a spus, pe scurt, povestea:

Numele meu este Iulia si sunt mama lui Iulian, un copilaș care a venit pe lume perfect sănătos. Doi ani mai târziu mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu fiul meu, se mișca din ce in ce mai lent, așadar am mers cu el la medicul specialist, unde suspiciunile noastre au fost confirmate, a fost diagnosticat cu AUTISM. După o perioadă de timp. Iulian a inceput, pe lângă problema pe care o avea, să aibă dureri insuportabile la dinți, distrugându-se puțin câte puțin. In urma controlului la o clinică din București, am aflat că are o infecție gravă, care i-a distrus maxilarul si trebuie operat de urgență. Dintr-o dată, totul s-a schimbat. Am încercat să găsesc răspunsuri. De ce? Cum? De ce copilul meu? Nu am găsit răspunsuri și am renunțat la întrebări… AM ALES SĂ LUPT! Din păcate, eu sunt singură, singurul meu sprijin era tatăl meu care ne susținea terapia, dar din păcate are probleme grave de sănătate, astfel că am rămas singuri. Există o operație urgentă la București care costă 4.500 de euro, are nevoie urgent pentru a nu i se răspândi infecția si pentru a putea mânca fără a mai plânge la această vârstă fragedă de dureri. Vestea bună este că Iulian poate să fie ajutat, starea lui poate fi îmbunătățită, cu multe terapii. Cu cât se lucrează mai mult cu el, cu atât are șanse mari de integrare. Cu credința în Dumnezeu și în milostenia dvs, fac un apel la dvs.pentru a îmi ajuta băiețelul să beneficieze de ședințele necesare de terapie, atât psihică, cât și fizică. Fiindcă Iulian este crescut doar de mine, nu îmi permit să acopăr costurile necesare. Ba mai mult, cu greu reușesc să acopăr toate cheltuielile de întreținere și chiria, lunar, de una singură. Fără sprijin, Iulian nu va putea beneficia de ajutor!”.

Donații se pot face in conturile de mai jos, titular Ivasc Iulia Viorica:

RO85 RNCB 0059 1134 6696 0001

REVOLUT @IULIAIVASC Paypal ivasciulia5@gmail.com https://paypal.me/IuliaViorica?locale.x=en_US

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button