Lifestyle

Se va face autopsia artistului Petrică Mîțu Stoian… „S-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit”

 

Se va face autopsia artistului Petrică Mîțu Stoian, care a decedat subit, după ce i s-a făcut rău la o clinică privată, unde urma tratament postCOVID.

Cântărețul de muzică populară era dublu vaccinat împotriva COVID-19, dar tot a făcut boala, iar după ce a trecut prin ea, a ales să se interneze la o clinică privată din Caraș-Severin, pentru recuperare.

Acolo, după prima ședință, a început să se simtă tot mai rău și a fost dus la Spitalul de Urgență Reșița, însă în câteva ore a decedat.

Inițial, sora artistului nu a dorit să fie făcută autopsia, însă s-a răzgândit. „Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo”, a spus sora lui Petrică Mîţu Stoian, citată de Antena 3.

Artistul s-a stins la vârsta de 61 de ani.

Update. Cercetări pentru UCIDERE DIN CULPĂ, după decesul cântărețului Petrică Mîțu Stoian

VEZI ȘI:

Update. Regretatul Petrică Mîțu Stoian era vaccinat antiCOVID-19

A decedat cântărețul Petrică Mîțu Stoian…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button