Sport

[ViDEO] FC BRAŞOV, deplasare la Chiajna. Şanta e optimist – VIDEO

 

În runda a 11-a a Ligii 2, FC Braşov va avea o misiune dificilă urmând să joace luni pe trernul Concordiei Chiajna, ocupanta locului 3, una dintre formaţiile care vizează promovarea.

Deşi FC Braşov este printre codaşele clasamentului, iar în runda trecută a fost spulberată chiar pe „Tineretului” de Petrolul Ploieşti, antrenorul Andrei Şanta este optimist.

„Băieţii s-au antrenat foarte bine, am încercat să le redau încrederea şi oprimismul. Mergem la Chiajna să scoatem punct sau puncte. Până la urmă nu jucăm cu Real Madrid sau cu Barcelona. În Liga 2 oricine poate să bată pe oricine. Cred că putem scoate punct sau puncte la Chiajna, dacă nu credeam stăteam acasă şi ne plimbam pe sub Tâmpa. Eu le-am explicat că trebuie să treci peste toate, în viaţă nu e numai zahăr şi miere. Sunt momente când vin greutăţi şi trebuie să fii bărbat să treci peste ele”, a declarat tehnicianul braşovenilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button