Coronavirus

Profesoară anchetată pentru lecții antivaccinare/ Reacția ministrului Cîmpeanu

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani s-a autosesizat în cazul unui cadru didactic care le-ar fi recomandat elevilor să nu se vaccineze. Presa a publicat o înregistrare audio făcută de un elev din care reiese că profesoara, care predă muzică la un liceu din municipiul reşedinţă de judeţ, se opune vaccinării.

Profesoara de muzică a fost înregistrată în momentul în care le spune elevilor că cei care se vaccinează anti-COVID-19 sunt cobai și ajung legumă în câțiva ani.
„Chiar și aici la școală m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună? Nu mă mai contrazic cu nimeni, că îmi fac inimă rea și nu are rost. Fiecare face cum vrea cu corpul lui, nu? Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondială a Sănătății”, le-a spus profesoara copiilor, potrivit Libertatea.

„Inspectoratul Şcolar va demara luni o anchetă cu privire la sesizarea apărută în presă, sub coordonarea reprezentanţilor Corpului de control al ministrului Educaţiei, iar, dacă faptele sesizate se vor confirma, va fi sesizată şi Poliţia, pentru că se pare că este şi de competenţa lor. Este de neimaginat şi bineînţeles că nu putem tolera o astfel de atitudine în sistem. Este o încălcare gravă a legii”, a anunțat sâmbătă șefa ISJ, Ada Macovei.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunțat că va trimite corpul de control la școala din Botoșani. În funcție de rezultatul anchetei, profesoara ar putea rămâne fără loc de muncă.

Este revoltător, mai ales afirmațiia cu „spitalele sunt abatoare’. Este o desconsiderare a muncii medicilor. Mai apoi se scuză doamna că nu a omorât pe nimeni. Însă treaba doamnei profesor de muzică este să predea muzica într-o școală de prestigiu, pentru că Liceul Teoretic „Grigore Antipa” din Botoșani este o școală de prestigiu. Este plătită de statul român pentru a preda muzica…Dacă cercetarea disciplinară va concluziona că merită sancțiunea cu desfacerea contractului de muncă, fiind suplinitor nu se va putea prezenta nici în anul viitor la concursul pentru ocuparea unui post”, a spus Sorin Cîmpeanu la Antena 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button