Politic

„ORGANIGRAMA PRIMĂRIEI, praf în ochii brașovenilor!” / PSD cere DEZBATERE PUBLICĂ pe această temă…

 
Se știe, nici în ședința Consiliului Local de ieri nu s-a votat noua organigramă a Primăriei (BRAȘOV. Coliban, „absent motivat” de la ședința extraordinară a Consiliului Local privind ORGANIGRAMA Primăriei), PNL și PSD având câștig de cauză în fața consilierilor USR.
 
După ce primarul Allen Coliban a arătat cu degetul, frustrat, înspre alianța social-democrato – liberală (BRAȘOV. Primarul Coliban, referitor la un SABOTAJ al PNL-ului și COALIȚIA liberalilor cu PSD…), după ce viceprimarul PNL Sebastian Rusu a luat-o în vizor pe viceprimărița USR Flavia Boghiu („ABUZURILE din Primăria Brașov continuă!” – o nouă REACȚIE a viceprimarului Sebastian Rusu…), iată și reacția lui Lucian Pătrașcu (foto), liderul de grup al consilierilor locali PSD, pe marginea  controversatului subiect al creșterii numărului de posturi din Primăria Brașov:
 
„ORGANIGRAMA PRIMĂRIEI, praf în ochii brașovenilor!
 
Grupul de consilieri locali PSD Brașov nu a votat pentru noua organigramă a Primăriei.
 
Transmitem tuturor brașovenilor faptul că noi nu vom vota o organigramă lipsită de logică și justificare, doar pentru că USR își dorește să treacă acest proiect. Se propun 65 de posturi noi, financiar însemnând peste 1 200 000 euro/an, cheltuiți fără niciun fel de eficiență.
 
Ba mai mult este strigător la cer că pentru cele mai încărcate servicii din Primărie se propune doar câte un singur post.
 
Să luăm exemplul concret al Direcției Arhitect Șef, acolo unde în cadrul Serviciului Autorizări Construcții (serviciul care emite autorizațiile de construcție) se propune înființarea unui singur post, iar pentru Serviciul Amenajarea Teritoriului (serviciul cel care emite certificatele de urbanism) nu se propune nici măcar un post nou. Cum se dorește binele brașovenilor și eficientizarea serviciilor din cadrul Primăriei, când chiar pentru punctele forte, acolo unde este cea mai multă activitate, nu se doresc angajați mai mulți?
 
Și la partea de investiții, nu ni se pare normal și justificativ ca în cadrul Serviciului Investiții să nu se propună nici măcar un singur post, având în vedere că Brașovul este un oraș care are nevoie de proiecte, de investiții și de oameni în măsură să lucreze pentru acest capitol. Vom ajunge la finalul anului, mai sunt doar câteva luni, și vom constata existența unui excedent bugetar, practic banii pentru investiții nefiind folosiți.
 
Grupul PSD va vota organigrama atunci când chiar se va ține cont de binele acestui oraș și de reala necesitate a înființării de noi posturi.
 
Pentru aceasta solicităm ca acest proiect de hotărâre să fie pus în DEZBATERE PUBLICĂ, pentru ca toți brașovenii și entitățile interesate să trimită sugestii și propuneri vizavi de proiectul noii organigrame, în termenul prevăzut de lege. Și, mai apoi, în urma tuturor sugestiilor și propunerilor primite, să se dea forma finală a acestui proiect”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button