Sport

BRAŞOV. Un canadian cu meciuri în KHL, primul stranier din lotul Coronei

 

Corona Braşov a anunţat pe pagina de Facebook Brasov Wolves că a ajuns la un acord cu hocheistul canadian Garet Hunt, care va juca sub Tâmpa în sezonul viitor.

„Am reușit să obținem semnătura unui jucător cu adevărat special, un atacant «legendar» în liga profesionistă nord-americană ECHL. Deci să-i urăm bun venit atacantului canadian Garet Hunt (33 de ani)! Garet este unul dintre cei mai importanți jucători ai ultimului deceniu în ECHL, evoluând în nu mai puțin de 779 de meciuri în această ligă (la echipele Stockton Thunder, Alaska Aces, Jacksonville IceMen și Wheeling Nailers) și realizând un total de 272 de puncte. Pentru Stockton Thunder a evoluat timp de șapte sezoane (2008-2015), în ultimele trei sezoane fiind căpitanul echipei (iar în ultimul sezon chiar și antrenor secund-jucător). Pentru Stockton Thunder a fost cel mai de succes jucător din istoria francizei, la plecarea de la echipă inclusiv fiindu-i retras numărul #24. Din 2015 a evoluat pentru două sezoane tot în ECHL, la echipa Alaska Aces, unde de asemenea a fost numit căpitanul echipei. Din 2017 a semnat cu Jacksonville IceMen, fiind și acolo căpitanul echipei. În sezonul 2019/2020 a evoluat în KHL, semnând cu echipa chineză Kunlun Red Star, pentru care a avut 28 de apariții. Garet Hunt este un lider, un atacant experimentat și foarte energic, care știe să-și folosească forța și «explozia» în momentele cheie. Cu siguranță că va fi unul dintre cei mai importanți și iubiți jucători ai echipei noastre în următorul sezon, fiind un adevărat luptător și un jucător capabil să decidă meciuri importante. În perioada următoare vă vom prezenta și ceilalți jucători străini cărora clubul nostru a reușit să le obțină semnăturile pentru următorul sezon”, se arată pe pagina de Facebook Brasov Wolves.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button