112

BRAȘOV. Femeie agresată de concubin, pe str. Serii

 

Agenți din cadrul Secției 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, după ce o femeie a fost agresată fizic de concubinul ei, pe str. Serii din oraș.

„În fapt, la data de 19 iulie 2021, în jurul orei 15.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Serii din municipiul Brașov o persoană de sex masculin ar exercita acte de violență asupra unei femei.
Polițiștii s-au deplasat, de îndată, la fața locului unde au identificat persoanele în cauză, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsurile evacuării temporare din locuință și păstrării unei distanțe de minim 200 de metri față de persoana vătămată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Tot ieri, în jurul orelor 11.00, o femeie de 31 de ani a sesizat Secția 2 Poliție Brașov cu privire la faptul că soțul ei a agresat-o fizic, în repetate rânduri, pe fondul consumului de alcool.

Și în acest caz a fost emis ordin de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost evacuat temporar din locuință și trebuie să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de persoana vătămată și de locul de muncă al acesteia, pe care nu are voie să o contacteze în niciun fel. Cercetările continuă pentru „violență în familie” și „amenințare”, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, potrivit sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button