Sport

FC BRAȘOV. Gata cu fotbalul la Corona!

 

În ședința de astăzi a Consiliului Local Brașov, s-a votat favorabil (și) proiectul de hotărâre privind cesionarea dreptului de participare în Liga 2 a clubului CSM Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

Astfel,

„Art.1. – Se avizează favorabil cesionarea cu titlu definitiv și gratuit, de către Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov, a dreptului de participare în Liga a 2-a, obținut prin merit sportiv de către echipa de fotbal seniori a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov secția Fotbal, către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

Art.2.- Se avizează favorabil transmiterea activității fotbalistice aferente grupelor de seniori, copii și juniori U19, U17, U15, U13 și U11 de la secția de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.    

Art.3.- Se avizează cedarea/preluarea tuturor activelor și pasivelor ce decurg din cesionarea dreptului de participare în Liga a-II-a a clubului CSM CORONA BRAȘOV către Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște.

Art.4.- Clubul Sportiv Municipal Corona Brașov va aduce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri”.

Așteptăm, acum, oficializarea numirilor din staff-urile administrativ și tehnic de la „new” FC Brașov, lotul de jucători și, lucrul cel mai important pentru buna funcționare a grupării, bugetul. Interesant este că, acum câtva timp, primarul Allen Coliban punctase că Municipalitatea va finanța doar centrul de copii și juniori (Academia FC Brașov) și cheltuielile legate de infrastructura sportivă. Dorim, așadar, să aflăm – în spiritul transparenței – cine va susține activitatea formației de seniori FC Brașov, care va activa în Liga 2…

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button