Coronavirus

COVID-19 BRAȘOV. Înțepați la Bran, la locul de muncă și în cabinetul medicului de familie

 

Instituția Prefectului a prezentat bilanțul imunizărilor anticoronavirus din județ, efectuate în afara centrelor de vaccinare, de către echipe mobile, la sediul unor firme, la Castelul Bran, pe Republicii, la domiciliu și de către medicii de familie.

Astfel, conform datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov:

● Echipele mobile de vaccinare au imunizat împotriva COVID-19 3.618 de angajați din cadrul a 75 de agenți economici din județ, dintre care doi din sectorul HoReCa. În această săptămână, va începe vaccinarea în cadrul a încă cinci companii cu peste 100 de angajați fiecare.
● La maratonul de vaccinare organizat duminică în municipiul Brașov au fost vaccinate 540 de persoane.
● La maratonul special de vaccinare organizat în perioada 14-16.05.2021 la Castelul Bran au fost vaccinate 254 de persoane.  
● În intervalul 10-17.05.2021, în județ au acționat două echipe mobile pentru vacinarea persoanelor din centrele rezidențiale și din centrele de dializă, a persoanelor nedeplasabile și a celor fără adăpost. Aceste echipe, formate din doi medici, trei asistenți și  un registrator, au efectuat cinci misiuni, în cursul cărora au vaccinat 120 de persoane.    
● 27 de medici de familie au început activitatea de vaccinare: 19 medici de familie din mediul urban au vaccinat 293 de persoane, iar 8 medici de familie din mediul rural au vaccinat 179 de persoane.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button