112

BRAȘOV. Vârstnică dată dispărută de către fiica ei! Update: A fost găsită

 

Update:

În urma activităților de căutare desfășurate de către familie, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, persoana în cauză a fost depistată.

Aceasta se află în custodia familiei și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

———————————————————————————-

Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că mama ei, în vârstă de 76 ani, din municipiu, a plecat de la domiciliu, astăzi, în jurul orei 12.00, fără a reveni până la această oră.

Semnalmente: 1,60 m, circa 55 kg, părul scurt, vopsit blond, ochi căprui, ten deschis.             

La momentul plecării, vârstnica purta pantofi de culoare neagră și era îmbrăcată cu geacă de fâș de culoare bleumarin, pantaloni tip jeans de culoare albastră, eșarfă de culoare vișinie, iar pe cap purta o bască de culoare albastru-închis. Femeia are asupra sa un telefon mobil și cartea de identitate.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button