Sport

Corona devine… FC BRAȘOV, potrivit viceprimarului Sebastian Rusu!

 

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, viceprimarul liberal al Brașovului, Sebastian Rusu, a punctat că Primăria tinde să ofere marca FC Brașov clubului Corona, echipa de fotbal seniori a acestuia fiind lider în Seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal.

Asta în ciuda consilierilor USR și a primarului Allen Coliban (în minoritate față de decizia alianței PNL – PSD din CL), care vor ca SR Brașov, formația fanilor „stegari”, și aceasta cu șanse de promovare în eșalonul secund, să preia brandul FC Brașov. 

„Am avut în calcul o construcție. Iar pentru ca aceasta să fie sănătoasă, dar și pentru a nu porni de la Liga a 5-a, să mai pierdem timp și bani, trebuia să păstrăm Corona. Echipa asta are toate șansele de promovare. Păstrăm seniorii de la Corona, înființăm FC Brașov, am și dat demarat treburile pentru Asociație și rezervare de nume, cam în două luni e totul gata… Da, gândiți-vă că din vară putem avea FC Brașov în Liga a 2-a. Automat devenim mai tentanți pentru investitori. De unde deja sunt orizonturi pentru Liga 1, pentru bani din drepturi TV. Banii vin altfel, lumea va fi încurajată altfel. Efectiv nu ne-am dorit ca acest brand să fie dat cadou”, a declarat Sebastian Rusu pentru sursa citată, care despre SR Brașov a spus: „Atât din punct de vedere juridic, cât și fiscal, într-adevăr la SR sunt ceva probleme. Mi s-a confirmat asta. Nici actuala formă de organizare nu-i ajută pe cei de acolo. Însă noi suntem la fotbal, chiar îmi doresc ca fotbaliștii care performează la SR Brașov să vină la FC Brașov”.

Întregul interviu dat de Sebastian Rusu Gazetei Sporturilor îl puteți citi AICI 

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Braşov va fi constituită astăzi, tema fiind pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Brașov, la punctul 46. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button