Sport

[ViDEO] SR BRAȘOV. Fotbalistul șofer Uber

 

Fotbalul la Liga 3 nu este uşor, pentru a se putea întreţine jucătorii fiind nevoiţi să muncească, în paralel cu activitatea sportivă. La fel se întâmplă şi la SR Braşov, echipă care trăieşte cu ajutorul fanilor ce se implică financiar şi unde fotbaliştii au salari modeste. Chiar şi în aceste condiţii, formaţia iubită de braşoveni luptă pentru promovare.

Cristi Burlacu este unul dintre fotbaliştii de bază la SR Braşov, iar în prima parte a zilei, înainte de antrenament, mijlocaşul este şofer Uber.

„Programul meu începe la 6 dimineaţa, când intru la muncă. Fac Uber până în jurul prânzului, când merg acasă şi mănânc împreună cu familia. Apoi mă pregătesc de antrenamet, unde stau 3 ore. Seara o petrec tot acasă, cu familia, cu cel mic. Am ales să fac Uber, pentru că programul este flexibil. Eu decid când muncesc şi pot ajunge şi la antrenamente, şi la meciuri. Mă descurc, am energie, deşi antrenamentele au intensitate. Fac totul cu plăcere. Îmi place cum lucrează Liviu Nicolae, este un antrenor modern. Totodată, este o atmosferă plăcută alături de băieţi şi asta e bine. Mă bucur că fac parte din această echipă, iubită de braşoveni, şi încerc să ajut şi eu la fel cum fac cei implicaţi în acest proiect”, a spus Cristi Burlacu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button