Politic

ȘOCURI cu Șoșoacă – „Arafat trebuie condamnat pentru omor calificat”! Ce a mai spus senatoarea…

 

Senatoarea antisistem Diana Șoșoacă a avut o (nouă) prestație halucinantă aseară, invitată fiind la Antena 3.

Pe fondul pandemiei de coronavirus din România, în contextul creșterii cazurilor (datele de ieri la nivel național: CORONAVIRUS. Situație GRAVĂ la ATI! / Din nou peste 6.000 de cazuri noi în țară! Număr mare și la Brașov…) și cu spectrul apariției unor noi măsuri restrictive, Diana Șoșoacă a „explodat”, cerând alegeri anticipate: „Să plece! Și Iohannis, și guvernul, și Parlamentul ăsta de incompetenți. Restartăm România!”. 

Apoi, senatoarea de Iași, exclusă din AUR, i-a transmis realizatorului Răzvan Dumitrescu: „Lăsați cu prostiile, cu infecțiile. Dacă era atâta infecție, era ca în filmele cu chinezii, care cădeau toți. Unde sunt chinezii ăia care cădeau morți pe străzi”.

În continuare, Șoșoacă l-a luat în vizor pe Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne – șef al Departamentului pentru Situații de Urgență: „Au murit (români bolnavi de Covid – n.r.), pentru că au fost omorâți. Cu tratament inadecvat, cu intubări și cu protocoalele lui Raed Arafat, care trebuie condamnat pentru omor calificat. Protocolul este făcut de Raed Arafat, am informații de la el, este omul care nu vrea să cedeze. Toți ceilalți în Grupul de Comunicare Strategică au început deja scandalul. Nu este o opinie, sunt știri pe surse de la oameni de acolo. După întrebările pe care le-am adresat, am primit răspunsuri. Într-adevăr, le-au secretizat. Dar o parte din ele, așa cum știu eu, ca avocat, le voi face publice. Nu le pot da numele, dar voi face publice măcar locurile din care sunt persoanele din Grupul de Comunicare. Să mă dea în judecată. Românii trebuie să știe cine îi conduce. Vreau să vă spun că nici măcar unul din Grupul de Comunicare Strategică nu este medic! Și nici măcar în grupul care coordonează vaccinarea nu e vreun medic… Oficial, domnul Iohannis conduce România. Neoficial, domnul Arafat conduce România… Nimeni nu i se poate opune. Ei bine, uite că poporul român i se opune. Nu-l mai vrem. Cum este posibil ca un astfel de individ să dețină funcția de secretar de stat în condițiile în care are trei cetățenii: siriană, palestiniană și română. Cum este posibil? Noi ar trebui să ne apărăm țara iar legea trebuie schimbată…”.

Tot în emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu la Antena 3, Diana Șoșoacă a dezvăluit că… a fost victima unei tentative de asasinat, căreia i-a supraviețuit. Ulterior, potrivit spuselor sale, casa i-ar fi fost scotocită și vandalizată.

CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS. Diana Șoșoacă a fost amendată după protestele anti-restricții


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button