Coronavirus

SARS-CoV-2. Dr. Andreea Moldovan: „Aceste informații nedorite și neverificate sunt periculoase”

 

Au apărut reacții din partea altor cadre medicale, după ce un medic de familie le-a spus unor liceeni din Câmpina, județul Prahova, că virusul SARS-CoV-2 a fost „eliberat” dintr-un laborator.
Medicul Dan Gavrilescu este de părere că noul coronavirus este un virus modificat în laborator și folosit ca armă biologică.

„El a fost folosit într-un război complicat, economic. Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toți au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede și acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult și banii trebuie recuperați. Deci practic trăim într-o minciună indusă prin televizor”, le-a transmis medicul Gavrilescu elevilor de liceu.

Dr. Andreea Moldovan consideră că „aceste informații nedorite și neverificate sunt periculoase”.

„Sunt argumente care nu sunt deloc susținute, vin din afara sferei medicale. În ceea ce privește pandemia, avem toate datele științifice, naționale și internaționale. În medicină trebuie să vorbim despre date bazate pe evidențe, și nu după cărți, articole sau impresii. Este dureros ca un medic, care este un lider de opinie, neagă evidențele medicale și că încearcă să le transmită unor oameni în formare. Aceste informații nedorite și neverificate sunt periculoase. E surprinzător cu atât mai mult cu cât și dânsul are în evidență pacienți care au suferit de Covid și care au decedat din cauza acestei infecții”, a declarat Andreea Moldovan, manager medical al Spitalului de Boli Infectioase Brașov, numit secretar de stat în Ministerul Sănătății. Declarația a fost făcută la Digi 24 și preluată de libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button