Politic

SE POATE. Poliția Locală, DESFIINȚATĂ într-o localitate din România! EXPLICAȚIA primarului…

 

La Brașov, așa cum a informat în dese rânduri primarul Allen Coliban, Poliția Locală trece printr-un proces de reorganizare. A fost lansată și o petiție privind demiterea conducerii Poliției Locale Brașov – BRAȘOV. ÎN ATENȚIA primarului Coliban! Se cere SCHIMBAREA conducerii Poliției Locale!

În cam toată țara, multă lume este nemulțumită de activitatea Poliției Locale în raport cu salariile primite, subiect pe care l-am adus în discuție în mai multe rânduri.

Iată că Mihai Gabriel Irimie, primarul liberal al comunei Șoimuș, din județul Hunedoara, o localitate cu circa 3.000 de locuitori, a luat decizia de a desființa Poliția Locală.

Cei 5 agenți, sediul și tehnica din dotare consumaseră anul trecut puțin peste 160.000 de lei, adică echivalentul a 0,9% din bugetul comunei. Primarul a considerat că sunt bani aruncați inutil, mai ales că anul trecut cheltuielile au depășit cu 700.000 de lei veniturile localității. 

Pe contul său de Facebook, Mihai Gabriel Irimie a relatat pe marginea deciziei luate: „În ultima ședință de Consilu Local s-a votat desființarea Poliției Locale; decizia de a iniția acest proiect de hotărâre de consiliu a venit în urma consultării populației din comuna Șoimuș. Am considerat că, având secție de Poliție Națională pe raza comunei, nu mai era necesară existența Poliției Locale. Sumele rămase de la salariile acestor angajați vor fi folosite pentru cofinanțarea proiectelor în derulare și care urmează a fi accesate, adică vor merge în investiții pentru dezvoltarea comunității”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button