Coronavirus

COVID-19 BRAȘOV. În top la vaccinuri administrate în ultimele cinci zile

 

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Brașov a anunțat pe pagina oficială de Facebook că în ultimele cinci zile au fost vaccinate împotriva SARS-CoV-2, în județul Brașov, 3.326 persoane din rândul celor aflate „în linia întâi”. Au fost raportate 14 reacții adverse minore.

„Campania de vaccinare a personalului din linia 1 este în desfășurare. După primele 5 zile au fost vaccinate 3.326 de persoane și 1.564 sunt planificate pentru săptămâna viitoare. Județul Brașov este între primele județe din țară la numărul de doze efectuate. Au fost raportate 14 reacții adverse minore. Campania este coordonată cu efortul conjugat al mai multor instituții care formează Centrul Județean de Coordonare al Vaccinării, dar este susținută de efortul tuturor celor 19 unități medicale care s-au implicat cu devotament și bună organizare. Le mulțumim tuturor! Campania continuă!”, se arată în postarea de pe pagina de facebook a DSP Brașov, de sâmbătă.

Citiți și:

COVID-19 BRAȘOV. Încă 20 de centre de vaccinare în județ


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button