Expres

BRAȘOV. Acțiune cu efective mărite, în Crizbav

 

Polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara, în colaborare cu polițiști ai Serviciului Rutier Brașov, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Biroului Rutier Brașov, au desfășurat o acţiune cu efective mărite, ieri, pe raza localității Crizbav.

Acțiunea, care a avut loc între orele 16.00 și 20.00, a vizat verificarea respectării normelor de circulaţie rutieră, verificarea în trafic a mijloacelor auto care transportă animale vii, depistarea persoanelor care încalcă legislaţia în domeniul silvic, combaterea activităților ilegale comise la unitățile comerciale, etc..

„Cu ocazia activităților desfășurate au fost efectuate 4 verificări pe linie economico-financiară și gestiune, au fost legitimate 58 de persoane și au fost verificate 45 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 25.000 lei, dintre care 14 fiind pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, iar 3 pentru încălcarea O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button