112

BRAȘOV. Fetiță resuscitată de un jandarm, la picnic! (FOTO)

 

O fetiță de un an și șapte luni a fost resuscitată de un jandarm brașovean aflat în timpul liber, astăzi, la prânz, în zona de picnic de lângă Cascada Urlătoarea, Vama Buzăului.

„Colegul nostru Robert Băiașu era acolo împreună cu prietenii, la picnic. La un moment dat au auzit strigăte și au mers să vadă ce se întâmplă. O mamă încerca să o salveze pe fiica ei, care nu mai respira, din cauză că, se pare, se înecase cu o bucată de covrig. Robert a intervenit și a aplicat manevre de resuscitare, până când fetița și-a revenit și a început să respire. Apoi a luat fetița în brațe și a alergat cu ea până la drumul național. Între timp, soția colegului nostru a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță. Până la întâlnirea cu echipajul SMURD, care a sosit rapid la locul respectiv, fetița a mai avut nevoie de două ori de manevre de resuscitare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Ion Zaharia.
Fetița a fost preluată în stare stabilă de echipajul SMURD și transportată la Spitalul de Copii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button