Delicte

Județul BRAȘOV. Era șofer în baza unui permis de conducere de Italia… falsificat

 

Un bărbat de 50 de ani este cercetat penal, după ce, fiind oprit pentru control, aseară, pe o stradă din Codlea, le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere posibil falsificat. 

„Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele personale, ocazie cu care acesta a prezentat un permis de conducere emis de către autoritățile din Italia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, cadrele de poliție au constatat faptul că permisul de conducere prezentat nu se regăsește în baze, existând suspiciunea că ar fi falsificat, totodată, reieșind faptul că bărbatul nu deține permis de conducere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agent Nadia Olaru.

Controlul a avut loc pe strada Nicolae Bălcescu.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button