Coronavirus

CORONAVIRUS. „Vela, Arafat, Tătaru şi Orban trebuie să plece”

 

Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat la România TV că Marcel Vela, Nelu Tătaru, Raed Arafat şi premierul Ludovic Orban trebuie să plece.

„Una din marile probleme era că pe timpul stării de urgență a fost că s-a testat foarte puțin. Faptul că s-au relaxat măsurile fără că autoritățile să știe unde sunt focarele, ne-a adus aici. Au fost două lucruri care nu s-au respectat. În primul rând, măsurile din pandemie trebuiau să se aplice cu respectarea drepturilor fundamentale. Am luat niște măsuri sălbatice care au iritat populația. Al doilea lucru: prin comunicare, autorităţile trebuiau să-şi facă din populație un partener.

Efectele pandemiei nu sunt controlate. Oamenii nu au încredere în actuala conducere. Trebuie altă echipă. Populația a fost umilită de tratamentul primit.

Trebuie să plece Vela, Arafat, ministrul Sănătăţii şi premierul. Responsabilitatea operațiunii este a premierului.

Arafat a ratat toate operaţiunile de salvare. Decizia de relaxare a fost cea mai mare mizerie. Relaxare fără să știi cele mai mari focare”, a spus Băsescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button