Coronavirus

CORONAVIRUS. Ce se întâmplă cu românca depistată pozitiv în Creta?! Reacţia MAE…

 

O turistă româncă a fost depistată cu noul coronavirus în Grecia, femeia, care a mers în vacanţă cu soţul ei în insula Creta, fiind testată la intrarea în ţară.

La intrarea în Grecia sunt efectuate teste aleatorii pentru Covid-19 în rândul turiştilor străini, cei testaţi fiind obligaţi ca, până la aflarea rezultatului testului, să rămână în izolare la adresa comunicată autorităţilor.

Românca a ajuns în Grecia pe 2 iulie, cu o cursă charter, cu escală la Atena. Ea va fi dusă astăzi la un hotel, unde va rămâne în carantină, după cum a informat Ministerul Afacerilor Externe.

„Toţi pasagerii cursei aeriene respective au fost testaţi la sosire pentru Covid-19, iar rezultatele testelor prelucrate până la acest moment au confirmat un singur caz pozitiv. În prezent, cetăţeanul român este în autoizolare la hotel, urmând ca, în cursul zilei de 5 iulie, să fie transportat la o unitate hotelieră desemnată ca locaţie pentru carantină. Conform datelor oficiale comunicate de către autorităţile elene, o anchetă epidemiologică vizând contacţii direcţi ai persoanei depistate pozitiv este în curs. Persoanele depistate pozitiv vor fi plasate în carantină, iar cele cu rezultat negativ al testării îşi vor putea continua sejurul”, a anunţat MAE.

CITEȘTE ȘI: VACANȚĂ ÎN GRECIA?! Ce vă așteaptă la singura vamă bulgaro-elenă deschisă… NEBUNIE! / UPDATE. Soluție provizorie

VACANȚĂ ÎN GRECIA?! Ce a spus Ludovic Orban…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button