112

Update. BRAȘOV. Accident pe DN 1 / Șoferii nu au putut fi verificați cu etilotestul, din cauza rănilor grave suferite

 

Șoferii implicați în accidentul de pe DN 1, de la ieșire din Predeal spre București, nu au putut fi verificați cu etilotestul, din cauza rănilor suferite.

„Accidentul rutier a avut loc pe DN1, la km 138+867m, la ieșire din stațiunea Predeal, sensul spre București. O autoutilitară și un autoturism au intrat în coliziune.
În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Traficul este în continuare blocat.
Conducătorii auto nu au putut fi testați cu aparatul etilotest, din cauza vătămărilor corporale suferite. Acestora li se vor recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii sunt la fața locului și efectuează cercetări pt a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc accidentul rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Update (orele 17.42):

Traficul a fost reluat.

VEZI ȘI:

BRAȘOV. BLOCAJ pe DN 1, la Predeal, după un accident! (FOTO și VIDEO)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button