Coronavirus

CORONAVIRUS BRAȘOV. STRIGĂTUL către autorități al încă unui pacient asimptomatic!…

 

După ce săptămâna trecută un pacient infectat pozitiv cu Covid-19, dar asimptomatic, a prezentat calvarul prin care a trecut în exclusivitate pentru mytex.ro, criticând într-un mod dur și dureros modul cum sistemul medical din România a decis să „trateze” această pandemie – BRAȘOV. DEZVĂLUIRI. Calvarul descris de un pacient depistat pozitiv cu noul coronavirus – „Așa e legea!” (reacția autorităților, AICI: Update BRAȘOV. Șefa DSP: „Tot ce descrie pacienta care reclamă este adevărat”), iată că, acum, un nou caz asemănător a ieșit la iveală, fiind prezentat și în presa centrală.

Gabi Mirceoiu, un fost fotbalist de bază la Metrom Brașov sub comanda antrenorului Gabi Stan – atunci când formația era printre fruntașele eșalonului secund, ulterior și fost angajat în staff-ul administrativ al FC Brașov, a postat un mesaj de AJUTOR, am putea spune, pe rețelele de socializare, despre situația sa, fiind internat actualmente într-un spital de la poalele Tâmpei, după ce a fost testat pozitiv la Covid-19.

Așadar:

„Sunt un pacient al unui spital din România, testat pozitiv în urmă cu 16 zile, fără a prezenta NICI UN FEL DE SIMPTOM DE BOALĂ, amenințat cu deschiderea unui dosar penal dacă nu urc în dubă.

Sunt considerat asimptomatic, nu mi-a fost dat nici un medicament, sunt ÎNCĂ sănătos, noaptea și ziua ușa este încuiată și nu am dreptul să ies din «celulă» / „baracă” la o plimbare! PROTESTEZ!!! ASIMPTOMATIC NR…… (Citește condițiile de confidențialitate). Am auzit că mâine vom face duș!!! Mesaj adresat d-lui Arafat!”.
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button