Expres

BRAȘOV. ULTIMA ORĂ. Trafic blocat de „Dorel”, pe DN 73! A dărămat un stâlp și a avariat cinci autovehicule

 

Update: Cinci autovehicule avariate

„Pe DN 73, la km 123, un bărbat în vârstă de 52 ani, care utiliza un utilaj în vederea efectuării unor lucrări în afara părții carosabile, a acroșat un stâlp de electricitate, ulterior, firele acestuia provocând avarii unui număr de 5 autovehicule, ce se aflau în apropiere.
În urma evenimentului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.
Traficul este blocat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, agentul de poliție Nadia Olaru.

‐———————————————————————————

Circulația este oprită pe DN 73 Brașov – Câmpulung, la kilometrul 123, între localitățile Cristian și Râșnov, județul Brașov, după ce un utilaj ce efectua lucrări în afara părții carosabile a acroșat un stâlp de electricitate și l-a dărâmat pe partea carosabilă.

În urma incidentului, au fost avariate și două autoturisme parcate în zonă, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite!

Se estimează ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în 45-60 de minute.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button