Lifestyle

„Cine-i salvează pe eroi?” / Piesa lui Smiley și a lui Cabron, promovată de MAI cu videoclip refăcut

 

Smiley a dat lovitura cu noua piesă scoasă alături de Cabron. „Cine-i salvează pe eroi?” a devenit hit, după ce Ministerul de Interne a postat melodia pe pagina de Facebook, dar cu un videoclip „refăcut”.

În filmulețul postat de MAI apar, pe lângă toţi eroii din linia întâi, Maia Morgenstern, Horaţiu Mălăele, Nadia Comăneci, Simona Halep, Ianis Hagi, medicul Radu Zamfir şi Bogdan Anicescu, interpretul limbajului mimico-gestual de la informările MAI. Videoclipul se încheie cu câteva cuvinte rostite de Victor Rebengiuc: „Vouă, celor din linia întâi, cu respect, preţuire şi admiraţie, vă mulţumim!”.

Alături de videoclip, reprezentanții MAI au transmis următorul mesaj: „Pentru cei din Linia Întâi, cu dragoste, admiraţie şi preţuire! Ei sunt Eroii zilelor noastre şi avem datoria să-i protejăm, fiind responsabili şi solidari cu eforturile lor. Împreună, reuşim! Mulţumim Smiley, Ianis Hagi, Simona Halep, Nadia Comăneci @maiamorgenstern @horatiumalaele @raduzamfir @victorrebengiuc!”.

Smiley a declarat la Digi24 că piesa era scrisă dinaintea pandemiei, dar că a lansat-o acum pentru că se potrivea situației în care ne aflăm.

„Piesa nu a fost scrisă pentru această situaţie, dar am decis să o lansez acum, pentru că am simţit că e nevoie să le dăm curaj oamenilor din prima linie. Să îi încurajăm, să îi susţinem. Fiecare putem fi eroi sau cei care aşteaptă ceva de la eroi. Şi acum suntem toţi şi una, şi alta. Acţiunile fiecăruia dintre noi îi afectează pe ceilalţi”, a declarat Smiley pentru Digi24.

Videoclipul poate fi văzut AICI


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare