Expres

Razie în municipiul BRAȘOV și în alte zone din județ

 

Polițiștii au desfășurat o acțiune de control, ieri, pe raza municipiului Brașov și în Cristian, Vulcan și Zărnești. Razia a avut loc între orele 10.00 și 15.00.

„Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au verificat 372 de autovehicule, au legitimat 484 persoane, au controlat 5 societăți comerciale și au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22.000 lei, fiind confiscată suma de aproximativ 550 de lei în vederea continuării verificărilor”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan.

De asemenea, au fost reținute cinci certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice, ITP expirat, lipsa asigurării de răspundere civilă auto și au fost retrase trei seturi de plăcuțe cu numerele de înmatriculare.

Tot ieri, în afara acestei acțiuni, un tânăr de 25 de ani a fost prins de polițiștii de la Secția 2 Poliție Brașov în timp ce șofa un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Într-un alt caz, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, pe strada Stadionului, un bărbat în vârstă de 47 ani care conducea un autovehicul, deși avea suspendat dreptul de a șofa. Și în acest caz a fost deschis dosar penal.

În fine, polițiști din Făgăraș au depistat în trafic un tânăr de 17 ani care conducea un moped neînmatriculat pe str. Câmpului din localitatea în cauză. Agenții au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și pentru „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button