Coronavirus

CORONAVIRUS ROMÂNIA. Povestea bărbatului surprins călare prin oraș…

 

Imaginea cu tânărul surprins călare prin oraș în plină situație de criză, cauzată de pandemia de coronavirus din România, a devenit virală.

Acesta este de loc din Răducăneni, o localitate situată la 40 de kilometri de Iași, și a venit cu calul în oraș, pentru că i-a născut soția.

„Am încercat să iau un tramvai. Nu m-au lăsat. Nu am avut bani să iau un taxi. M-am întors acasă și m-am urcat pe cal. Prima dată m-a oprit un echipaj de Poliție. I-a fost milă de mine și m-a lăsat să plec. Pe urmă m-a oprit un echipaj de la Poliția Locală. Ăia au râs de mine, m-au luat la mișto. Mai apoi m-a mai oprit un alt echipaj, au fost de treabă. Nu m-au amendat. Au înțeles că am o urgență și nu am avut altă variantă”, a spus Sergiu pentru BZI.

„În fiecare zi plec la muncă cu calul… Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Când am aflat că soția a născut, am mers să-i duc de mâncare… Tot ce fac, fac pentru copii. Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu, dar nu avem ce face… muncesc cât pot”, a mai relatat tânărul pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button