Coronavirus

CORONAVIRUS ROMÂNIA. Raed Arafat: „Considerați recomandările din ordonanța de azi ca și cum ar fi obligatorii”

 

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că românii ar trebui să considere reomandările din ordonanța de azi (detalii aici: CORONAVIRUS ROMÂNIA. NOI MĂSURI de PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII COVID-19. Ce conţine ORDONANȚA MILITARĂ nr. 2 din 21.03.2020) ca și cum ar fi obligatorii. 

„Azi toți am observat că populația s-a relaxat azi un pic, s-au dus la picnic, plimbare. A fost necesar să trimitem un mesaj prin RO ALERT. Rugămintea noastră către toți: considerați recomandările din ordonanța de azi ca și cum ar fi obligatorii. Evitați plecările și ieșirile din casă dacă nu sunt justificate”, a spus Arafat.

Apoi, ministrul de Interne, Marcel Vela a punctat: „Transmit un apel: Dragi români, ne confruntăm cu una din cele mai mari crize din ultimii ani, rezolvarea se află la noi. Să arătăm forța pe care acest popor a avut-o dintotdeauna.

Absența celor dragi e dureroasă, dar pierderea lor poate fi tragică. Prioritatea noastră e viața românilor. Împreună am rezistat prin războaie, cutremure și dictatură.

Dumnezeu să binecuvânteze România!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button