Coronavirus

CORONAVIRUS. Solidaritatea europeană și… China, în vizorul președintelui Serbiei

 
Pe contul său de Facebook, deputatul PSD Liviu Plesoianu a postat discursul președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic (foto), cu accente politice, în contextul pandemiei de coronavirus.

Așadar: „Cred că înțelegeți deja toți, în aceste clipe, că marea… solidaritate internațională, de fapt, NU EXISTĂ! Solidaritatea europeană NU EXISTĂ! A fost doar un basm scris bine pe o hârtie…

Am trimis o scrisoare foarte importantă! Avem nu doar nevoi, ci și speranță! Singura țară care ne poate ajuta în aceste clipe grele este CHINA! I-am adresat o scrisoare Președintelui Xi. I-am scris nu doar ca unui prieten, ci ca unui FRATE! Nu doar al meu personal, ci un PRIETEN și un FRATE al țării mele!

După cum știți, Uniunea Europeană a decis că nu mai putem să importăm bunuri! Ursula von der Leyen a transmis că nu putem importa echipament medical din UE!

Când am auzit asta, mi-a venit să urlu! Auzim asta de la oameni care ne-au ținut nouă predici… care ne-au spus, pe un ton răspicat, că NU ar trebui să cumpărăm nimic din China! Ne-au spus mereu că nu prețul mai mic e important, că produsele din UE au calitate mai bună… că trebuie să comandăm totul din UE!

Când companiile din UE aveau nevoie de banii Serbiei, totul era minunat… Însă acum, când suntem la nevoie și în suferință, banii Serbiei nu mai sunt buni! De parcă am fi cerut ceva gratis!

Cred în prietenul și fratele meu, Xi Jinping, și CRED ÎN AJUTORUL CHINEI! Singura țară care e dispusă acum să ne ajute și care ne poate ajuta e CHINA!

Cât despre ceilalți… MULȚUMIM MULT PENTRU… NIMIC!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button