Lifestyle

Denisa Tănase, ex-Bambi, în lacrimi după ce s-a întâmplat la BRAȘOV

  • denisa tanase 2_276734.png
 

Denisa Tănase, cunoscută publicului ca una dintre surorile ex-„Bambi”, și-a petrecut începutul de an în Brașov, unde și-a și deschis o parfumerie, luna trecută.

Artista s-a aflat în orașul de sub Tâmpa alături de iubitul ei. Cu ocazia Revelionului, cântăreața în vârstă de 31 de ani a făcut o retrospectivă a anului 2019 și s-a trezit în lacrimi, mai ales datorită succesului pe care l-a avut la inaugurarea magazinului de pe strada Republicii din Brașov, după cum le-a mărturisit fanilor de pe Instagram.

„Mă pregăteam să scriu ceva despre anul care se încheie. Alegând pozele cu toate cele 11 locații deschise, cu mulțimea de oameni veniți la deschiderile noastre, cu coada de la Brașov, unde oamenii au așteptat în ploaie să poată intra în magazin… mi-au dat lacrimile. Și nimic din ce aș putea scrie nu ar putea descrie emoția și mulțumirea. Pentru mine e încă un vis, e greu de conștientizat. Pot doar să mulțumesc din suflet: Lui, vouă și tuturor celor care scriu alături de mine povestea asta ❤️ #mybestyearsofar (trad. cel mai bun an al meu, până acum)”, a scris Denisa, recent, pe Instagram, adăugând un colaj cu fotografii făcute în magazinele ei (foto 2).

Cântăreaţa în vârstă de 31 de ani şi-a deschis, în urmă cu doi ani, afacerea cu parfumuri.

Ea a ajuns la performanţa de a vinde parfumuri în 11 oraşe din ţară, dar mai întâi s-a documentat şi a investit mii de euro în cursuri de specialitate, la laboratoare din Franţa, conform click.ro.

CITIȚI ȘI:

Denisa de la „Bambi”, afacere profitabilă în Brașov! Oamenii au stat la coadă în ploaie, la inaugurare (FOTO 2 şi 3)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button