Expres

BRAȘOV. De neratat la Coresi Shopping Resort

 

Evenimente felurite, pentru toate vârstele, au loc, în această perioadă, la Coresi Shopping Resort. Astfel, pe lângă caravana Coca-Cola , care a poposit în parcarea mall-ului (detalii AICI), astăzi va avea loc şi un eveniment plin de magie. 

De la ora 16:00, este Magic Fairytale la Coresi Shopping Resort, un spectacol pentru copii și nu numai ce va avea loc pe Scena Comunității din Piața cu Copaci (detalii AICI).

De asemenea, Coresi Shopping Resort unde braşovenii pot deveni „spiriduşi e nădejde”, donând trei produse – unul de igienă personală, o carte de citit pentru copii și ceva dulce. „Te așteptăm la Coresi Shopping Resort să te alături campaniei noastre organizată, la nivel național, în parteneriat cu Asociația Salvați Copii și Fundația Bucuria Darului. Toate darurile vor ajunge la copiii din centrele educaționale Salvați Copiii sau la cei cu o situație materială mai puțin fericită”, au explicat reprezentanţii mall-ului Coresi.

Persoanele interesate pot dona viitoarele cadouri în fiecare zi, până pe 15 decembrie, între orele 15.00 şi 18.00, la Coresi (vezi AICI).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button