Politic

BRAȘOV. Fără incidente electorale în primul tur al alegerilor prezidențiale

 

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a convocat astăzi o videoconferință cu toți prefecții și subprefecții din țară, pentru informări cu privire la pregătirea procesului electoral de duminică, turul II al alegerilor prezidențiale.

Astfel, prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, a prezentat activitatea echipei pe plan local, afirmând că la Brașov totul este în grafic.

„În ceea ce privește, la primul tur totul a decurs foarte bine datorită colegilor din Ministerul Afacerilor Interne, al celor de la Direcția de Statistică și a propriului aparat din Instituția Prefectului. Suntem pregătiți și pentru turul II să-i tratăm pe cetățeni cu maximă responsabilitate și respect”, a declarat prefectul.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a amintit că la scrutinul precedent nu au fost raportate incidente, iar echipa din Brașov a fost printre primele care au închis procesul electoral prin predarea buletinelor de vot după cinci ore de la închiderea urnelor, în urma colectării lor din cele 455 de secții din întreg județul.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button