Expres

BRAȘOV. Fotografie la minut! Reacția Electrica la întreruperile de curent de pe 13 Decembrie

 

Reprezentanții Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice (SDEE) au făcut astăzi precizări în legătură cu incidentul de luni, când un incendiu la un transformator de la parterul unui bloc de pe strada 13 Decembrie nr. 115 a lăsat zona fără curent electric, fiind afectate atât locuințele, cât și iluminatul public și traficul rutier, nemaifuncționând semafoarele. „În data de 18 octombrie 2019, în jurul orei 19:26, s-a declanșat un incendiu la un  transformator electric al Postului nr.30 din Brașov, strada 13 Decembrie (vizavi de Parcul Tractorul).   
Pompierii au fost chemați la fața locului, intervenind la timp pentru a ține sub control focul. La ora 19:50 au fost realimentate toate posturile afectate, cu excepția Postului nr. 30, fiind afectați 642 de utilizatori. În continuare, s-au depus toate eforturile pentru realimentarea tuturor consumatorilor, iar echipele noastre au oferit autorităților sprijin pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc incidentul. La ora 22:00 toți utilizatori au fost realimentați”, au precizat reprezentanții SDEE Transilvania.

În această seară ni s-a semnalat că e din nou beznă pe strada Turnului și parcul din cartierul Tractorul. Se pare că cei care au surprins imaginile au fost pe fază, pentru că, din ceea ce ne-au transmis aceiași reprezentanți ai SDEE, întreruperea a durat doar un minut. „Într-adevăr, la ora 18:00 s-a întrerupt energia electrică pentru revenirea în post a schemei normale de funcționare. Această lucrare s-a realizat în decursul unui minut”.

Citiți și:

BRAȘOV. Atenție, beznă și în seara aceasta în zona parcului din Tractorul!

Update. BRAȘOV. Atenție! Pana de curent de după incendiul din Tractorul afectează și traficul!

BRAȘOV. Incendiu într-un bloc de pe 13 Decembrie

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare