Expres

BRAȘOV. Au parcat în stațiile RATBV, au fost amendați

 

Poliția Locală Brașov le recomandă conducătorilor auto să nu mai staționeze sau să parcheze în stațiile RATBV sau în apropierea acestora, pentru că astfel sunt create ambuteiaje în trafic, iar pietonilor le poate fi pusă viața în pericol.

Dar cum puțini înțeleg de vorba bună, în ultima perioadă, polițiștii locali de la Biroul Rutier au intensificat acțiunile de verificare a stațiilor RATB din acest punct de vedere, iar șoferii indisciplinați au fost sancționați. Astfel, din luna august până acum au fost aplicate peste 100 de sancțiuni celor care au oprit/staționat în stații RATBV sau în apropierea lor, valoarea totală a acestora fiind de peste 20.000 de lei.

O astfel de situație se întâlnește frecvent în zona intersecției străzii Al. Ioan Cuza cu Iuliu Maniu, unde sunt efectuate, în această perioadă și lucrări la rețelele de utilități și unde până pe la sfârșitul lunii august a funcționat o vulcanizare, căreia i-a fost suspendată activitatea din lipsa autorizației de funcționare. Măsura a fost aplicată de polițiștii locali până la intrarea în legalitate a vulcanizării respective, împreună cu sancțiunea aferentă conform legislației în vigoare”, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Brașov, Anca Lăutaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button