Sport

BRAȘOV. Corona, CHIN cu „LANTERNA”. „Un joc de uitat repede”

 

Corona Brașov a avut emoții mari în duelul cu CSU Cluj-Napoca, ultima clasată în Liga Națională de handbal feminin, grupare care a pierdut toate meciurile jucate până acum.

La Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, într-o partidă din etapa a opta a campionatului, hanbdalistele antrenate de Ion Crăciun au trăit periculos în fața unei echipe modeste. Deși au condus tot meciul și au avut un avans consistent, 17-9, în minutul 23, brașovencele s-au relaxat, au greșit enorm, apărarea și poarta nu au mai mers, iar oaspetele au reintrat treptat în meci. Clujencele s-au apropiat la doar un gol, diferență care s-a menținut până cu cinci minute înainte de final. Din fericire, valoarea superioară a „galben-albastrelor” și-a spus cuvâmtul în ultimele minute, iar în minutul 60 tabela a arătat 33-30.

Cu aceste trei puncte, pentru care a suferit enorm, formația de la poalele Tâmpei a ajuns la cota 21 și ocupă locul secund, la egalitate cu SCM Rm. Vâlcea, care are însă un meci în minus.

„Un joc de uitat repede. Am început bine, dar din nefericire faptul că nu am avut toată echipa în vară și acum încerc să omogenizez grupul și să le integrez pe fetele care au venit foarte târziu ne poate da peste cap, pentru că tinereţea uneori joacă feste. Dacă nu sunt foarte subiective, au văzut și ele că în echipă joci atunci când eşti pregătit. Nu poate echipa să sufere pentru că cineva nu e în mână, cineva nu se simte bine sau cineva are încă probleme de pus la punct. Sperăm să remediem aceste lucruri cât mai repede și ele să înţeleagă unde au probleme pentru că le tot spun. Era normal să apară și o pantă descendentă. Nu se poate ţine un vârf de formă foarte mult timp. Pentru asta sunt mai mulţi jucători la o echipă, să îi poţi schimba. Pauza asta din campionat vine bine pentru noi. Din păcate și noi, antrenorii, vom lipsi pentru că avem curs de Master Coach. Eu mă gândesc să renunț, pentru că nu mai fac eu asta mulți ani. Voi vedea”, a decalarat antrenorul Ion Crăciun.

„A fost un pic mai greu pentru noi, dar cumva era de aşteptat pentru că deja s-a acumulat ceva oboseală după meciul din Cupa EHF după care nu am avut prea mult timp să se odihnim. Dar este bine că am câştigat şi că am luat punctele. Nu a fost neapărat o lecţie. În nici un caz nu ne-am tratat de sus adversarul”, a punctat Viktoriya Timoshenkova.

Alin Bondar, tehnicianul oaspetelor, a menționat: „Noi am sperat de la început la puncte dar din păcate în prima repriză am avut exact acelaşi joc pe care l-am prestat în foarte multe dintre etapele de început de campionat. În repriza a doua fetele s-au mobilizat mult mai bine, au început să se lupte şi vreau să le felicit pentru asta, fiindcă au fost aproape să realizeze o surpriză”.

CITEȘTE ȘI: 

HANDBAL. Greu, dar victorie cu clujencele


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button