Politic

Cazul Cumpănașu, „pe LAIF”: năimiți, invidioși, sistem odios!

 

„Dragi români, de astăzi sunt PREZIDENȚIABIL!!! Acest SISTEM ODIOS a încercat prin toate mijloacele să mă oprească să candidez!!! Ne vedem pe LAIF la 2330!”.

Ăsta e mesajul triumfător postat pe Facebook de Alexandru Cumpănașu, cel despre care mulți afirmă că s-a folosit, în mod cinic, de tragedia de la Caracal, ca de o trambulină pentru candidatură. Cu atât mai cinic având în vedere că una dintre victime îi era nepoată. Dar, firește, cei ce afirmă asta nu sunt decât niște nemernici, unii „de-ai lor”, niște inși care nu pricep nimic.

„Așa arată un candidat iubit de poporul său”, scrie aceași Cumpănașu, drept comentariu la o poză înfățișându-l înconjurat de ceva public feminin, două doamne chiar îndrăznind să-l îmbrățișeze. Iată-l, așadar, și proprietar de popor… Evident, cei care îi atrag atenția că douăzeci și ceva de persoane nu echivalează cu un popor, sunt niște năimiți și niște invidioși pe succesul său la dame…

Biroul Electoral Central a sesizat Parchetul General în cazul a opt candidați – printre care se numărăr și dl. Cumpănașu – pe motiv că „un număr semnificativ de semnături, prezentate ca aparținând unor persoane diferite, prezintă elemente de similitudine evidentă”? E „o ticăloșie” și, oricum, candidatul de care vorbim a amenințat că se va adresa și el Parchetului! Care pe care. Sau, conform lozincii sale electorale, „ori ei, ori noi”.

Au scris unii că dl. Cumpănașu nu și-a făcut public CV-ul, deși un caandidat a Președinție ar trebui să se prezinte cât mai complet electoratului? Au arătat alții că dl. în cauză a ascuns faptul că n-a terminat vreo facultate, dar se prezintă ca mare expert, ba chiar a și prestat pentru două instituții de învățământ superior și afirmă că a coordonat „aproximativ 40 de entități din mediul universitar, federații patronale, sindicate”? Au observat câțiva că, fără a fi absolvit vreo facultate, candidatul se laudă că urmează un masterat la o univesritate din Elveția? Nu sunt decât „mizerii”, zbaterile unor frustrați și „slugi ale lui Iohannis”, „tupeu de sistem odios”. Și, oricum, dl Cumpănașu zice că e mai deștept decât „proștii cu diplomă”. Și, chiar dacă n-are diplomă, „din punctul meu de vedere am studii superioare”. Clar, nu?

În fine, să n-o mai lungesc, i se reproșează d-lui candidat că s-a îmbogățit din afaceri cu sistemul pe care azi îl înjură? Ei, asta-i culmea! Nu mai are voie omul să muncească?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button