Lifestyle

Catrinel Menghia, adevărul despre divorţul de Massimo Brambati

 

Catrinel a vorbit pentru prima oară despre cei șase ani de mariaj cu Massimo Brambati și despre momentul în care a fost trădată de el şi l-a părăsit, în toiul nopţii.

„M-am îndrăgostit aşa de el și de situație, avea un copil mic. Mă păcălea pe mine că de fapt fetița stă mai mult cu el, că mama nu prea o vrea. Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri!”, a spus Catrinel Menghia la Europa FM. Atunci când și-a dat seama că a fost trădată, Catrinel a pus stop căsătoriei. „Când am ieşit din casă în noaptea cu pricina am știut că nu am să mă mai întorc (…). Am fost dezamăgită, nu era una, erau multe. S-a întâmplat prea repede şi am fost dezamăgită!”, a mai spus Catrinel Menghia.

Catrinel Menghia, în vârstă de 33 de ani, şi-a refăcut viaţa alături de producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico (41 de ani). Cei doi au aniversat opt ani de relaţie pe 20 septembrie. Cuplul are împreună o fiică, Caroline Léon, născută în luna februarie a anului acesta, potrivit avantaje.ro.

De ani buni, Catrinel își împarte viața între România, Italia și New York, Statele Unite ale Americii, pentru cariera de modelling, dar şi de actriţă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button