Sport

BRAȘOV. GIVE ME 5. Corona, succes important pe terenul unde CSM București a pierdut. 5 din 5 pentru „galben-albastre”

 

Corona Brașov a reușit în această seară un succes important în Liga Națională la handbal feminin.

Echipa antrenată de Ion Crăciun s-a impus la Zalău, pe un teren dificil, unde CSM București a pierdut în prima etapă, 28-25, după un meci în care a fost în față din primul și până în ultimul minut.

Zalăul este un teren minat, Sala „Gheorghe Tadici” fiind un loc unde formațiile vizitatoare reușesc să se impună greu. Dovadă este și rezultatul din prima etapă, când HC Zalău a învins-o pe CSM București.

Mai mult, deși trebuia să fie transmis în direct de TVR HD, meciul nu a putut fi văzut live, postul public decizând să îl difuzeze înregistrat. Pe rețelele de socializare au apărut imediat mesaje care spuneau că gazdele vor învinge fără probleme, mai ales că disputa nu a mai fost televizată în direct.

Nu a fost însă așa, Corona reușind un succes entuziasmant, 28-25 (16-10), după o evoluție solidă, cu ceva probleme în prima parte a reprizei secunde.

Prima parte a adus un show al Sorinei Târcă, cea care a marcat 10 dintre primele 14 goluri ale „galben-albastrelor”. Și apărarea a funcționat în parametri optimi, astfel că după primele 30 de minute Corona avea un avans consistent, 16-10.

Repriza secundă a debutat mai bine pentru gruparea din Sălaj, care a reușit să topească handicapul și să se apropie la un gol, 20-21, în minutul 45. Fetele antrenate de Ion Crăciun nu au acuzat însă șocul, au gestionat bine situația, iar Daria Bucur, Eliza Buceschi, Georgiana Ciuciulete și Cristina Laslo au refăcut un avantaj liniștitor, care a fost și suficient pentru a nu fi emoții pe final.

Târcă – 12 g, Ciuciulete – 5 g, Laslo, Buceschi 3 și Bucur – câte 3 g, Pavicevic și Neagu – câte 1 g au marcat pentru echipa noastră.

După 28-25 cu HC Zalău, Corona Brașov a ajuns la 5 victorii în 5 etape și ocupă primul loc în clasament, cu 15 p, trei peste SCM Rm. Vâlcea, care are mâine derby-ul cu CSM București.

FOTO: Facebook CSM Corona

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. TVR, surpriză neplăcută. Ce se întâmplă cu televizarea meciului HC Zalău – Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button