Sport

CORONA BRAŞOV, misiune pe tărâmul lui Gheorghe Tadici!

 

Cu un start perfect, patru victorii în primele patru etape, Corona Brașov va avea parte de un examen dificil în runda a 5-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

„Galben-albastrele” vor juca mâine, de la ora 18.00, la Zalău, cu echipa antrenată de Gheorghe Tadici. Gruparea din Sălaj a oferit prima mare surpriză a sezonului, câștigând în prima etapă cu CSM București, 25-24. Mai apoi, formația lui Tadici a mai câștigat un meci, acasă, cu Rapid, 26-20, pierzând la limită cele două partide jucate în deplasare, 26-27 la Craiova și 23-24 la Bistrița.

„Ne așteaptă un meci dificil la Zalău, cu o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, cu multă determinare, în special pe faza de apărare. Venim după patru victorii consecutive, însă nu trebuie să ne subestimăm adversarul. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci și sunt încrezător că jucătoarele noastre vor pune în practică pe teren tot ceea ce am discutat. E nevoie de atenție atât în apărare, cât și la finalizarea în ofensivă”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

CITEȘTE ȘI: HANDBAL. Arbitri controversați la meciul HC Zalău – Corona Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button