Lifestyle

„Betty cea urâtă” face furori la 46 de ani

  • betty 2_269775.jpg
 

Actrița care a jucat rolul principal din telenovela „Betty cea urâtă” face furori la 46 de ani. Ana María Orozco, care a devenit una dintre cele mai iubite și cunoscute actrițe columbiene după ce a jucat în telenovela respectivă, este o femeie foarte frumoasă și atrage toate privirile, având o siluetă de invidiat. Ea a împlinit pe 4 iulie vârsta de 46 de ani, dar arată mai bine ca la 20 de ani.

După apariția în telenovela de succes, faima a devenit copleșitoare pentru Orozco, care a luat decizia neașteptată de a se retrage timp de trei ani din viața publică, refuzând să mai apară în telenovele. „A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine”, a declarat actrița, referindu-se la faptul că s-a speriat pentru că, brusc, presa voia să știe cât mai multe lucruri din viața ei privată. „Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele”, a mai explicat ea.

În „Betty cea urâtă”, ea a interpretat rolul unei tocilare greu de privit, dar cu suflet mare. În film, eroina, pe nume Beatriz Pinzon Solano, se îndrăgostește de șeful ei, unul dintre cel mai râvniți burlaci Cu breton, părul prins în coadă, cu haine bătrânicioase și cu aparat dentar, ea reușește să cucerească inimile tuturor și la final se transformă într-o femeie frumoasă așa cum este și în viața reală.

„Betty cea urâtă’ este singura telenovelă columbiană care a intrat în Cartea Recordurilor. Ultimul episod al producției a fost declarat de prestigioasa publicație cel mai succes din toate timpurile. Acesta a prezentat nunta dintre „Don Armando”, interpetat de actorul Jorge Enrique Abello, și „Betty’ (Ana Maria Orozco).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button