Lifestyle

A murit actrița de telenovele Edith González

 

Îndrăgita actriţă de telenovele Edith González a decedat la vârsta de doar 54 de ani, din cauza cancerului. Născută pe data de 10 decembrie 1964, în Ciudad de México, Mexic, Edith González a cucerit inclusiv publicul de telenovele din România.

Fetița ei, Constanza, s-a născut la 17 august 2004, iar identitatea tatălui a rămas, un timp, necunoscută. Mai târziu s-a aflat că acesta se numește Santiago Creel și este un prieten apropiat al actriței.

Edith González s-a stins din viaţă la trei ani după ce a fost diagnosticată cu cancer ovarian. La un an după ce a aflat că suferă de cumplita boală, ea a anunţat că a reuşit s-o învingă, dar, din nefericire, cancerul a recidivat agresiv. În ultima vreme, artista a fost ţinută în viaţă de aparate. Actriţa ar fi murit ieri, dar anunţul a fost făcut doar astăzi de jurnalistul Joaquín López-Dóriga.

Edith Gonzalez a vizitat România în 2007. Este cunoscută publicului pentru rolurile ei din „Inimă de țigan”, „Pe cuvânt de femeie”, „O lume a fiarelor”, „Dona Barbara”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button