Sport

BRAȘOV. Cody Fowlie, primul transfer anunțat de „lupi”

 

În sezonul viitor, echipa de hochei Corona Brașov va avea de atacat patru fronturi, Liga Națională, Erste Liga, Cupa României și Cupa Continentală.

Oficialii grupării de la poalele Tâmpei au aununțat astăzi numele primului stranier care a semnat cu Corona. Este vorba despre canadianul Cody Fowlie. Atacantul de 26 de ani se află la prima experiență în Europa. Până acum, el a evoluat în America de Nord, în Canada și SUA. În sezonul precedent a jucat la Jacksonville IceMen, în ECHL.

O altă veste importantă a verii este că antrenorul Julius Penzes, omul care a adus titlul la Brașov în sezonul trecut și care a promovat Naționala României în cel de-al doilea eșalon al hocheiului mondial, deși mulți o considerau favorită la retrogradare, va continua sub Tâmpa.

Oficialii grupării au anunțat că Penzes a semnat un nou contract cu „lupii”, deși a avut o ofertă tentantă din Kazahstan.

„Ne-am înţeles, Julius Penzes a semnat contractul cu noi, pe un an, cu opţiune de prelungire cu încă unul. Precizez că el a avut de ales între a merge pe un salariu foarte bun în Kazahstan şi a continua cu noi şi, implicit, cu echipa naţională a României. A ales formația noastră, o cunoaşte foarte bine şi îi place la Braşov. Ne aşteaptă un sezon încărcat, greu, dar sper să continuăm lucrurile bune pe care le-am făcut împreună la Braşov”, a spus Emilian Cernica, președintele secției de hochei de la Corona Brașov.

Totodată, în ceea ce privește autohtonii, toți cei care au fost în lot în sezonul tecut vor continua la Corona. Excepția este Arpad Mihaly, care s-a retras, dar care va fi cooptat în staff.

În fine, dacă în această perioadă jucătorii fac o readaptare la efort, din 24 iunie va începe pregătirea pe uscat, care se va face până pe 24 iulie.

Tehnicianul Julius Penzes a stabilit deja tot programul până la startul sezonului, inclusiv un turneu cu meciuri amicale ce vor fi anunțate în perioada viitoare.

FOTO: Twitter Jacksonville Icemen


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button