Expres

BRAŞOV. Agenţi economici verificaţi de poliţişti în perioada Paştelui

 

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au acționat, în perioada Sărbătorilor Pascale, pe linia combaterii comerțului ilegal cu produse alimentare și a evaziunii fiscale din acest domeniu.

Polițiștii au efectuat o serie de verificări specifice la agenții economici care își desfășoară activitatea pe raza municipiului Brașov, în scopul identificării actelor de comerț efectuate cu încălcarea prevederilor legale.

Activităţile au avut loc în perioada 27 – 30 aprilie şi s-au încheiat cu aplicarea a 13 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 44.000 de lei.

Totodată, au fost confiscate sumele de bani rezultate din vânzare de produse nefiscalizați pe casa de marcat şi s-a procedat la retragerea de la vânzare a 72 de kilograme de produse alimentare şi a unor băuturi, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei.

În total, au fost verificaţi 28 de agenţi economici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button