Delicte

BRAŞOV. Iordanianul acuzat că a obligat o tânără de 20 de ani să se prostitueze rămâne sub control judiciar

 

Iordanianul acuzat de procurorii DIICOT Brașov că a obligat o tânără de 20 de ani să se prostitueze, după ce a făcut-o să creadă că dorește o relație apropiată de lungă durată cu ea, rămâne sub control judiciar, la decizia de ieri a Curţii de Apel Braşov.

Măsura a fost dispusă iniţial de Tribunalul Braşov, dar procurorul de caz şi inculpatul au formulat contestaţii, care au fost respinse ca nefondate, ieri, de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Curte. Decizia este definitivă.

Prin urmare, iordanianul – care are calitate de refugiat în România, rămâne în libertate (nu în arest preventiv, cum a solicitat procurorul), dar cu interdicția de a părăsi ţara noastră, fără încuviințarea prealabilă a organului judiciar.

De asemenea, trebuie să respecte în continuare următoarele obligații: să se prezinte la organul de urmărire penală sau la judecătorul de drepturi şi libertăţi, ori de câte ori este chemat; să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; să se prezinte la poliţia în raza căreia domiciliază conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

CITIŢI ŞI:

BRAȘOV. Iordanianul acuzat că și-a obligat iubita să se prostitueze are interdicția să părăsească România

BRAȘOV. Cetățean iordanian, refugiat în România, reținut pentru trafic de persoane


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button