Sport

BRAȘOV. Corona a pierdut pe terenul liderului

 

Într-o partidă din etapa a 21-a a Ligii Naționale la handbal feminin, Corona Brașov a pierdut, 24-28, pe terenul liderului SCM Rm. Vâlcea.

Fără Eliza Buceschi, Andreea Chiricuță, Ekaterina Vetkova și Laura Chiper, Corona nu a putut emite pretenții pe terenul echipei care este extrem de aproape să o lase pe CSM București fără trofeul Ligii Naționale.

Corona a început bine și a stat aproape de gruparea vâlceană în primele 20 de minute. Meciul s-a decis în ultimele minute ale primei părți și în debutul reprizei secunde, când echipa noastră nu a mai putut ține ritmul. Vâlcea s-a dus la patru goluri până la pauză, 18-14, după un gol în ultima secundă a Ralucăi Băcăoanu. Apoi, Corona nu a găsit drumul spre gol în primele nouă minute ale părții secunde, iar gazdele s-au desprins la 21-14. Deși portarul Viktoriya Tymoshenkova a făcut un meci excelent, oaspetele nu au putut decât să reducă diferența de pe tabelă. În final, Rm. Vâlcea s-a impus cu 28-24 și păstrează prima șansă în lupta pentru titlu cu CSM București.

S. Târcă – 7 g, Dmitrovic – 5 g, Tămaş – 4 g, Neagu și Ciolan – câte 2 g, Ciuciulete, Tiron, Lopătaru și Bucur – câte 1 g au marcat pentru formția noastră.

Corona a rămas pe locul al treilea al clasamentului, cu 34 de puncte, unul peste Gloria Bistrița, care are un meci în minus disputat. Totuși, gruparea din Bistrița mai are de jucat până la finalul sezonului atât cu CSM București, cât și cu SCM Rm. Vâlcea.

„Am fost nevoiţi să ne prezentăm la Vâlcea fără trei jucătoare care ar fi fi putut face diferenţa pentru noi, iar asta s-a văzut şi în joc. Poarta ne-a ajutat, dar ne-a lipsit clar un om în centru, iar asta a îngreunat puţin jocul nostru. Una peste alta, fetele s-au luptat şi au reuşit în multe momente să facă faţă puternicei echipe pe care o are Vâlcea. Din păcate, în acerst sezon noi am putut alinia întreg lotul doar la un meci sau două, pentru că în rest am avut mereu probleme cu accidentările. Trebuie să fim atenţi, şi să ne luăm toate măsurile ca jucătoarele care vin să fie apte de joc şi să avem grijă să începem sezonul cu întreg lotul valid”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Pentru Corona urmează un meci crucial, cu SCM Craiova, echipa de pe locul 5, în fața căreia are un avans de patru puncte. Partida va avea loc duminica viitoare, de la ora 18.15, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button